FINANCIERINGEN

Een lening, hypotheek of een verzekering nemen is niet zomaar geregeld. Er moeten vele zaken worden geregeld. Daarnaast ontstaan er vragen als: hoeveel kan ik lenen? hoeveel maandlasten heb ik? wat is mijn eigen risico? welke verzekeringen heb ik allemaal nodig?
ZZP BOEKHOUDER beantwoord alle vragen en bemiddeld met partijen om een zo gunstig mogelijke lening/hypotheek af te sluiten.

VERZEKERINGEN

Verzekeringen zijn erg belangrijk voor de onderneming. Verkeerde keuzes inzake verzekeringen kunnen veel geld kosten. Denk hierbij aan dubbel verzekerd zijn of onderverzekering. Daarom is advies erg belangrijk. ZZP BOEKHOUDER helpt hiermee zodat er geen fouten worden gemaakt.

 

 

BIEDT

DE ONDERNEMER

HULP

HYPOTHEKEN

Er kan op een gegeven moment behoefte zijn aan een hypotheek. Wanneer er bijvoorbeeld een nieuw pand of huis wordt gekocht. Wij begeleiden met het zoeken naar de hypotheek die past bij u en die het beste bij uw wensen en situatie aansluit.

LENINGEN

Wanneer er behoefte is aan extra geld voor investeringen of andere zaken kan een lening worden aangegaan. Ook hier moet goed over worden nagedacht en spelen vele vragen.

ZZP BOEKHOUDER helpt met het bemiddelen en advies geven inzake:

  • Doorlopend krediet
  • Persoonlijke lening
  • Koop op afbetaling
  • Financial lease
  • Bedrijfsfinancieringen(voor onroerend goed, bedrijfsovername, etc.)