Ondernemingsplan zzp

Ben je bezig met je ondernemingsplan als zzp’er en kun je hierin wel wat hulp gebruiken? Dan moet je bij ZZP BOEKHOUDER in Dongen zijn. Naast boekhouding en accountancy zijn wij ervaren in het ondersteunen van starters en zzp’ers die al een tijdje bezig zijn in het ontwikkelen van een gedegen ondernemingsplan. Zo wordt het voor jezelf en jouw toekomstige klanten duidelijk wat je doet en hoe je dat doet. Wil jij samen tot een duidelijk plan van aanpak komen? Kies dan voor de diensten van ZZP BOEKHOUDER.

✔ Persoonlijke benadering
✔ Volledige ontzorging
✔ Voor elke bedrijfsvorm

Een goed ondernemingsplan is als zzp’er van groot belang

Als zzp’er is een ondernemingsplan het begin van duidelijkheid in welke richting jouw bedrijf zich gaat ontwikkelen. Jij bent als ondernemer erg belangrijk in dit traject. De plannen, aanpak, kosten en baten worden in een degelijk businessplan vastgelegd. Vaak is een ondernemingsplan voor zzp’ers ook erg belangrijk wanneer ze financiering willen verkrijgen. Wij staan je graag bij in het traject tot het komen van een duidelijk plan. Zo weet je waar je aan begint en hoe je dit gaat aanpakken.

Zet de eerste stap richting een sterk bedrijfsplan

De eerste stap richting een ondernemingsplan als zzp’er is een afspraak maken met ZZP BOEKHOUDER. Wij gaan samen met jou aan de slag om te slagen! Daarnaast kun je ons ook inschakelen voor accountancy, hulp bij belastingaangifte of andere diensten! Maak snel een afspraak door te bellen naar 0162 – 22 65 36 of door een e-mail te sturen naar info@zzpboekhouderbrabant.nl. Wij staan je graag bij.

ZZP Boekhouder Dongen